Rólunk

Az ER-KA Bau Kft. 2013. évben alakult, elsősorban saját beruházásban történő ingatlanfejlesztési és teljes körű építőipari generál kivitelezési feladatok ellátására. A cég 2013-ban kezdett el foglalkozni saját tervezésű és fejlesztésű társasházak kivitelezésével és értékesítésével, illetve az agglomerációban egy lakókert projekt előkészítésével és megvalósításával. Az eltelt évek alatt, több sikeres munkán túl sikerült kialakítani egy jól működő céget úgy, hogy a saját létszámunkat jól kiegészítő, évtizedes tapasztalattal rendelkező alvállalkozói háttérrel képesek vagyunk komplex építőipari tevékenységek kivitelezésére.

Építészeti tervezés

Teljes körű generálkivitelezés

Társas – és családi házak tervezése, kivitelezése és értékesítése

Belsőépítészeti tervezés, kivitelezés

A cég szolgáltatásai a tervezéstől egészen a kulcsátadásig terjedhetnek, célunk megrendelőink minél magasabb színvonalon történő kiszolgálása. Társaságunk vezetői és alkalmazottai maximálisan odafigyelnek az elkészülő épületek minden apró részletére. Már a tervezés folyamán is arra törekedünk, hogy mindenki számára elfogadható és könnyen megszerethető épületeket készítsünk, és célunk hogy a jövendő tulajdonosok kompromisszummentesen lássák bennük a következő Otthonukat.
Fontos számunkra, hogy a megépített lakások minden téren alkalmazkodjanak napjaink igényeihez, mind kiviteli formában, mind pedig komfortban, és nem utolsó sorban energiatakarékossági tulajdonságait tekintve is.

EnglishHungarian